Fietsenverhuur

Uw camping A LA CORNICHE*** in Angoulins, aan de poorten van La Rochelle, stelt zijn klanten de verhuur van fietsen voor om de schitterende Atlantische kust van de Charente Maritime te delen en te ontdekken. Het departement telt meer dan 600 km fietspaden.

Vertrek vanuit de camping naar het zuiden richting Rochefort, een vroeger koninklijk arsenaal met talrijke vestingen en eeuwenoude gebouwen. Aarzel niet onderweg de badstadjes zoals Chatelaillon of Fouras te ontdekken, want ze bieden unieke uitzichten over het Pertuis d’Antioche en zijn forten. Kunnen uw benen het tempo aan, rijd dan verder naar de schitterende citadel van Brouage, een vesting van het glorierijke verleden van de streek.

Rijd naar het noorden, volg de kustlijn en dwaal door de straatjes van La Rochelle, de opstandige stad, die zich op slechts 10km van uw vertrekpunt bevindt. Een beetje verder volgt u de kust richting de Vendée en volgt u de kustweg tot in Esnandes. U kunt ook eerder afslaan en de brug van het Ile de Ré nemen en Ré het Witte Eiland met zijn eeuwenoude dorpjes bezoeken.

Al onze fietsen worden verhuurd met een helm en een antidiefstal voor uw comfort en veiligheid.

Online boeking Disponible des 1 nuit

Beschikbaarheid en Reservering
Bereken uw rit
Carte du littoral de Charente Maritime où se site le camping A La Corniche
Onze gegevens :Camping A La Corniche en Charente Maritime à quelques km de La Rochelle
Route de la Platère
17690  Angoulins sur Mer Charente-Maritime

Reserveringen op +33(0)5 46 56 94 16 of via ons postformulier.

Onze andere inrichtingen :  
Onze partners :
MastercardVISAANCVChèqueEspèces